5.jpg

Saloon Al Nada
Al Ain, UAE

A redesign project although challenging, when looked at with a keen eye, provides opportunities which can be developed into key design elements. This project was entirely driven by this belief of doing well within given constraints and creating an ambience which speaks of sophistication and rich user experience.

Project motive was to upgrade and subsequently up-sell an already existing saloon in Al Ain, UAE into a wellness center which caters to salon services as well as massage facilities. The existing unit was compartmentalized and the walls prevented light from travelling to all areas of the space. Hence, we demolished some walls to create an open, well-lit and free flowing space .

Thus originated a module which could be scaled, repeated and used as a derivative rendering interesting identity to the space.