MAJLIS.jpg

Private Villa Interior Design
Located in Jumeirah, Dubai

The existing space was compartmentalized and traditional. Our client wanted to turn around the look and feel while making sure it was more functional. They wanted to make it modern, light, refined with hints and pops of color.

We looked at designed screens as an element of division and retrained locations for marble and fluted paneling on the walls.
We worked around the existing palette of furniture in order to make the transformation affordable yet trendy.

A 360-degree rotatable TV with screen partition was designed in the family area for dining and living space. All doors were designed to be concealed ones with suitable hardware and the design was made modular so as to accommodate doors in each location. 

A consistent theme of white and gold was used to ensure that the home feel luxurious, opulent and functional.